Menu
Erhvervscenter København & Nordsjælland
Luk åbningstider

Erhvervscenter København

Om erhvervscenteret

Som erhvervsmæglere arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning indenfor større sager med erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i København.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde med de øvrige home Erhverv erhvervscentre på tværs af hele landet.

Fra 1. juli 2018 overtog erhvervsmægler Mikkel Søby, home Erhverv København, Mikkel ejer og driver i forvejen Erhvervscenter Helsingør og Erhvervscenter Hillerød.

I forbindelse med ejerskiftet justerer home Erhverv København sit fokus. home ønsker en tættere tilknytning mellem erhvervscentret og det voksende storkøbenhavnske projektmarked.

Ejendomsmarkedet udvikler sig, og det gør home Erhverv også, og derfor vil vi i København fremover satse mere på et strategisk samarbejde med vores projektafdelinger.

home Erhverv København også fortsat vil løse kundernes behov for klassiske erhvervsmæglerydelser som salg, udlejning, vurdering og rådgivning omkring alle typer erhvervsejendomme og -lokaler.

"Vi glæder os til opgaven og ser store muligheder for home Erhverv København. Vi har allerede løst en del opgaver, der har berørt det københavnske marked, men har hidtil kun haft egentlig forretning ud fra Helsingør og Hillerød med erhvervsmægleropgaver der og i oplandet.

Vi ser et øget potentiale i at udnytte snitfladerne mellem bolig og erhverv, og jeg er overbevist om, at vi med et trimmet setup kan skabe god synergi for kunderne og dermed øge værditilførslen", siger Mikkel Søby.

 

Mød os

Her finder du os

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.