Menu
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus
Luk åbningstider
Nyheder

Østjylland - Aarhus

 

Nyheder fra home Erhverv Aarhus

Erhvervscenter Østjylland - Aarhus

Om erhvervscenteret 

Som erhvervsmæglere arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i områderne Aarhus / Østjylland og Aalborg / Nordjylland.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde med de øvrige home Erhverv erhvervscentre på tværs af hele landet.

Østjylland
home Erhverv Østjylland - Aarhus er med sin placering i Aarhus en naturlig del af det århusianske og østjyske marked for erhvervs- og investeringsejendomme.

Erhvervscenteret har gennem sit mangeårige virke etableret sig som en af regionens vigtigste spillere og en oplagt samarbejdspartner for det lokale erhvervsliv.

Nordjylland
I Nordjylland tilbyder vi ligeledes vores kompetencer  - her varetages vores aktiviteter af områdechef Karsten Mose, som er en lokalkendt erhvervsmægler i Nordjylland. Også i Nordjylland løser vi opgaver inden for salg, udlejning, afståelse og vurdering.

Høj standard
Erhvervscenteret er kendetegnet af en høj faglig standard og det høje kompetenceniveau, som er et ufravigeligt krav til home Erhvervs medarbejdere. Faglighed og en engageret holdning til alle opgaver, uanset størrelse, er blandt årsagerne til, at vi er i stand til at tiltrække medarbejdere, der regnes for at være blandt de dygtigste i branchen.

Den høje faglige kompetence er vores kunders sikkerhed for at opnå den rigtige løsning, hvad enten der er tale om salg, udlejning, afståelse, vurdering eller rådgivning inden for erhvervs- og investeringsejendomme, eller om det er rådgivning og samarbejde omkring de mange forskellige faser i et erhvervs- eller boligprojekt.

Uanset hvilke behov vores kunder har, har vi gennem vores faglighed og vores netværk de bedste forudsætninger for at producere værdiskabende løsninger til gavn for både sælger og køber.

Vi arbejder med salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervsejendomme:

Boligudlejningsejendomme
Investeringsejendomme
Projekt- og udviklingsejendomme
Kontorlokaler
Lager- og produktionslokaler
Butikker og forretningslokaler
Grunde
Offentlige ejendomme i udbud

Vurderingsrapporter til brug for:
Årsrapporter/årsregnskab, salg, markedslejevurderinger, generationsskifte, konkurser, finansiering, forsikringsopgørelser, Sale and Lease back m.m. 

Mød os

Her finder du os

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.