Menu
Erhvervscenter Midt- & Vestjylland
Luk åbningstider

Erhvervscenter Midt- & Vestjylland

Om erhvervscenteret

Som erhvervsmæglere med base i Herning, arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i Midt- og Vestjylland.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde med de øvrige home Erhverv erhvervscentre på tværs af hele landet.

home Erhvervscenter Midt- & Vestjylland er repræsenteret i Midt- og Vestjylland med base i Herning. Erhvervscentret dækker et stort geografisk område som primært udgør den midt og vestlige del af Region Midt.

Området er karakteriseret af et dynamisk erhvervsliv med udpræget initiativ og iværksætterlyst. Mange nye virksomheder er opstået og vokset gennem vilje og arbejdsomhed. Erhvervslivet har blik for uddannelse og produktudvikling. Med det midt- og vestjyske erhvervsliv som lokomotiv er det ikke uden grund, at vi kender begrebet "vækstjylland". Og med udbygget motorvejsnet til og omkring Herning, er der endnu en god grund til at investere eller etablere sig i området.

Den lokale forankring - vi ser flere muligheder
Når du samarbejder med Erhvervscenter Midt- &Vestjylland, er du sikker på en stærk lokalforankring tilført en bred faglig viden. Vi tilbyder mere end 10 års erfaring i vurdering og formidling af fast ejendom.

Vi kombinerer viden og praksis med udgangspunkt i stærke grundelementer fra vores ejendomsmægler-, revisions- og handelsdiplom-uddannelser (HD).

Gennem flere års erfaring fra ledende direktions- og økonomistillinger i danske børsnoterede selskaber, kan vi også sikre et optimalt samarbejde med udgangspunkt i din virksomheds synsvinkel.

Vi er beskikket af Domsstolsstyrelsen til fagkyndige tillidshverv.

 

Mød os

Her finder du os

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.