Menu

Erhvervslejemål

Nedenstående vises et udvalg af erhvervslejemål rundt omkring i landet


Klik på 'Søg' eller knappen 'Juster søgning' for at finde erhvervslejemål, der matcher dine behov.

 

Søg


Finder du ikke et erhvervslejemål, som matcher dine behov, så tilmeld dig vores lejerkartotek. Så får du besked, når vi får erhvervslokaler til leje, der passer til dine ønsker.


Se også:

Kontor til leje
     Butik til leje     Lager til leje

Erhvervslejemål i home Erhverv

 

Hos home Erhverv beskæftiger vi os med alle områder inden for udlejning af erhvervslejemål. Vi har et stærkt kendskab til både det lokale og det nationale marked, og som kæde udnytter vi vores relationer i hele landet. Det betyder, at vi kan tilbyde jer et stort udvalg af lejemål til erhverv. 

 

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rigtige lejemål til din forretning, og vi står derfor altid klar til at rådgive jer om at finde erhvervslokaler, der passer til jer. Uanset hvad I leder efter, så kan vi finde en fornuftig løsning. Det kan være, at I er på udkig efter et lejemål til et hyggeligt kontor, en fin butik eller et stort og funktionelt lager? Vi har også erfaring med at finde erhvervslejemål til restauranter og cafeer med den helt rigtige placering. 

 

Få professionel vejledning af vores mæglere og sagsbehandlere, når I leder efter lejemål til erhverv. Vi vurderer lejeniveau og vilkår, laver lejekontrakter og tilretter markedsføringskampagner, slutforhandler med lejer og indgår den endelige lejekontrakt. Med os på sidelinjen kan I altså være trygge, når I skal have styr på erhvervslejemålet. 

 

Måske vil I vide mere om erhvervslejekontrakter, og hvad man skal være opmærksom på, før man underskriver aftalen. Vi kan også hjælpe jer med at finde et erhvervslejemål, der passer til jeres budget og har en rimelig m2 pris. Måske har I spørgsmål omkring opsigelse af erhvervslejemål eller eventuelle påkravsgebyr. I må meget gerne kontakte og spørge os til råds - for intet spørgsmål er forkert. Vi sidder altid klar med rådgivning, og vi har en række medarbejdere med stor viden og mange års erfaring i branchen.

 

Hvis I ikke finder det rigtige erhvervslejemål, I søger efter i vores nuværende udvalg, så kan I blive skrevet op i vores lejerkartotek. Så kontakter vi jer, så snart vi finder noget, der passer til jeres erhverv. Ellers må I også gerne kontakte os direkte med jeres ønsker - så kan vi sætte jagten i gang. Måske har vi allerede det lejemål I leder efter liggende som skuffesag!

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.