Menu

Kontor til leje

Nedenstående vises et udvalg af kontorer til leje rundt omkring i landet


Klik på 'Søg' eller knappen 'Juster søgning' for at finde et kontor til leje, der matcher dine behov.

 

Søg


Finder du ikke kontorlokaler, som matcher dine behov, så tilmeld dig vores lejerkartotek. Derefter får du besked, når vi får et kontor til leje, der passer til dine ønsker.

Kontor til leje hos home Erhverv

Hos home Erhverv står vi for udlejning af alle slags kontorer, og det betyder, at vi kan finde det kontor, som I står og mangler. Vi kan fremvise mange forskellige kontorer - små som store. Hvis I leder efter et kontor til leje, kan vi finde løsninger lige fra et værelse på et kontorhotel til en hel domicilbygning. 

Vi er altid klar med rådgivning i forhold til udlejning eller leje af kontorlokaler, da vi har en række medarbejdere med stor viden og mangeårig erfaring i branchen. Så når I søger efter et kontor til leje, kan I finde hjælp og et stort udvalg hos os. 

Hos home Erhverv lytter vi til jeres ønsker, og sammen finder vi kontoret, der passer til jer i forhold til stand, beliggenhed, indretning, omgivelser og anvendelse. Vi har overblik over lejemarkedet og kan finde kontorer til leje på placeringer i for eksempel København, hvor det ellers kan være svært eller dyrt at komme ind. 

Hvis I ikke finder det, I mangler i vores nuværende udvalg, så kan I blive skrevet op i vores køberkartotek. Så kontakter vi jer, så snart vi finder noget, der passer som kontorlokale til jer. Ellers er I velkomne til at kontakte os direkte med jeres ønsker, så kan vi sætte jagten i gang - måske har vi allerede det, I ønsker som kontor liggende som skuffesag.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.