Menu

Værkstedsejendom med bolig 10 min. fra Haderslev

Ejendommen er beliggende i Øsby, små 10 minutters kørsel uden for Haderslev. Der er tale om en kombineret bolig og erhvervsejendom, hvor nuværende ejer eventuelt kan forblive i boligdelen på lejebasis.

Værkstedet vender facaden ud mod Øsbygade og består af to separate bygninger, der er opført i teglsten og der udvendigt er pudsede og hvidmalede. Taget på den ene del er bølgeeternit, mens den anden bygning er beklædt med tjærepap. Begge bygninger er udstyret med to porte samt smøregrav. I den store af hallerne er der tillige punktudsugning og mindre kontor og personaleafdeling. Lofterne er her beklædte med troldtekt og hallen opvarmes med kaloriferer. Der er et godt betongulv samt uddybning til bremsestand og loftshøjden er varierende mellem 4 og 5 meter. I den anden og mindre garagebygning er der indgang til tidligere kontor/forretning. Denne del opvarmes også med kaloriferer. Ønsker man at have udstilling på området, kunne dette sidstnævnte og mindre værksted nedrives, så der bliver mere plads, idet bygningen støder op til bagvedliggende frit område.
Begge værksteder er p.t. udlejet men vil kunne frigøres for en eventuel køber.

Tilbagetrukket på grunden ligger boligen, der ligeledes er opført i gule teglsten med tagkonstruktion af typen build up. Til boligen hører en god carport og større værksteds/redskabsrum. Indvendigt består huset af entre, der er fordelingsrum til gæstetoilet, to værelser, køkken/alrum og stue. Værelserne er af en god størrelse og køkkenalrummet er dejligt lyst og funktionelt. Der er herfra adgang til bryggers og baggang. Stuen er dejlig stor og er midtpå delt med en muret halvmur og en pejs. Der er fra stuearealet adgang til større sydvendt terrasse. Fra stuen går der mindre fordelingsgang med skabsplads, til henholdsvist stort soveværelse og bad. Der er god tør kælder under en del af bygningen, indeholdende stort fyrrum med installationer samt et disponibelt rum. Hele huset fremstår lyst, pænt og velholdt. Der er som angivet mulighed for at nuværende ejer kan forblive i boligen som lejer, men ønsker køber selv at overtage boligen, fraflytter ejer.

En rigtig god ejendom til fornuftige penge.

Økonomi

  • Kontantpris 995.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 554 m2
  • Grundareal 1.607 m2
  • Bebygget areal 554 m2
  • Energimærke F
  • Sagsnr 639-0413
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Øsbygade 49
6100 Haderslev
Kontantpris: 995.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639-0413
Øsbygade 49
6100 Haderslev

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639-0413
Øsbygade 49
6100 Haderslev

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.