Menu

I noget af Herning og omegns smukkeste natur og få kilometer fra Herning centrum ligger denne skønne og fantastiske ejendom. Her er de helt perfekte omgivelser, hvor der hersker idyl og atmosfære - ejendommen er omkranset af flot skov med mange hyggelige stier, å og mark. Ejendommen, der oprindelig hedder Lysbjerg Gaard, er opført i 1968 og har i perioden 2004-2007 gennemgået en omfattende modernisering og renovering. Ejendommen fremstår således i dag moderne indrettet med kvalitetsmaterialer og mange gode detaljer.

Den atmosfærefyldte bolig er indrettet til den moderne familie og er i 2 plan. Stueplan indeholder dobbeltgarage med fjerntjente porte, disponibelt rum/motionsrum, badeværelse med tilhørende dampbad, bryggers og køkken/alrum, som delvist er i kip. Fra køkken/alrummet er der via spindeltrappen adgang til husets første sal. På første sal findes der, udover en stor, åben stue med view ned over køkken/alrummet, også masterbedroom med egen altan. Herudover 3 værelser samt badeværelse. Det samlede boligareal udgør 489 m² inkl. dobbelt garage.

Erhvervsdelen er på 1.758 m² og består af 1206 m² lagerlokaler, der er opvarmet, samt en rå, uopvarmet lagerhal. Erhvervsdelen fremstår med flot lakerede betongulve og trægulve, og er velforsynet med toiletter og kantineforhold. Der er desuden læsserampe og gode portforhold. Den 552 m² store administrationsdel er yderst præsentabel og er stilsomt indrettet med bl.a. loft i kip, ovenlys, masseovn og fritlagt hanebånd. Der er på første sal over lagerbygningen indrettet 6 værelser med adgang til badeværelser, som kan benyttes til overnattende gæster. Særdeles velegnet, hvis man ønsker et kreativt miljø i naturskønne omgivelser.

Ejendommens jordtilliggende er på ca. 4,3 ha fordelt på dejlig have med høje træer, gode parkerings- og adgangsforhold til erhvervsdelen og ca. 4 ha mark, der er bortforpagtet.

Økonomi

  • Kontantpris 5.495.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 2.147 m2
  • Sekundært areal 69 m2
  • Grundareal 42.985 m2
  • Bebygget areal 1.642 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 72518142
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Kiderisvej 14
7400 Herning
Kontantpris: 5.495.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 72518142
Kiderisvej 14
7400 Herning

Forretning:
Erhvervscenter Midt- & Vestjylland, 96274515

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 72518142
Kiderisvej 14
7400 Herning

Forretning:
Erhvervscenter Midt- & Vestjylland, 96274515

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.