Menu

Med en beliggenhed tæt på Odense Centrum udbydes god lager-/produktionsejendom med spændende administrationsafdeling til salg eller leje.

Kildemosevej er beliggende vest for Odense Centrum, og har været en del at et stort erhvervsområde på begge sider af jernbanen. En stor del af området er i dag transformeret til bolig og butiksområde (eller er ved at blive det), hvor det stort set kun er selve Kildemosevej, som stadigvæk bliver benyttet rent erhvervsmæssigt. Kildemosevej går parallelt med Middelfartvej, hvor Odenses kommende letbane kommer til at køre. Der vil derfor være kort afstand fra ejendommen til letbanestation.

Med Middelfartvej som nabo er der nem adgang til motorvejen mod vest samt ind til Odense Centrum. Ligeledes er der nem adgang til via Grønløkkevej/Falen til Ring 2, så man kan komme til den sydlige del af Odense og motorvejen mod Øst.

Ejendommen består af 2 bygninger.

Bygning 1 på ca. 300 m² som er fra 1960 indeholder et stort lager/produktionslokale med et lille tilhørende kontor. Adgang sker via port i gavlen, som er 3,5 m bred og 3,9 m høj rulleport. Lageret er lyst med store vinduer. Højde er 3,5 meter i den ene side og 7,4 meter i modsatte siden. Der er mulighed for opvarmning med kaloriferer, og der er afløbsriste i gulvet.

Den anden bygning er fra 1995 og opført i 2 etager med 235 m² i hver etage jf. BBR. I stueplan et stort rum (pt. opdelt med spånplader til 3 rum). Fjernes spånpladerne vil der være et stort regulært rum med 2 søjler og en loftshøjde på 3,6 meter. Der er adgang via rulleport på 3,1 meter bred og 3,4 meter høj fra forsiden og der er adgang til lille indhegnet gårdareal bagejendommen via rulleport også. Det er muligt at etablere port-hul mellem de 2 bygninger. Opvarmning sker ligeledes via kaloriferer. Under trappen til 1. salen forefindes toilet.

På førstesalen forefindes kontorafdeling med loft til kip og med flere ovenlysvinduer. Indretningen er i dag med forrum/trapperepos, toilet med bad, køkken og 5 rum. Flere af væggene er i lette materialer, således der kan åbnes op for endnu mere lys i kontorerne end ved nuværende indretning. 1. salen vil også kunne anvendes til showroom, hvis det kunne være et ønske.

Samlet set en spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder ? kontakt home Erhverv for fremvisning.

Ejendommen kan også købes.

Økonomi

  • Årsleje 330.000 kr.
  • Leje pr. m2 435 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 758 m2
  • Sagsnr 917L6124
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Kildemosevej 19
5000 Odense C
Årsleje: 330.000 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917L6124
Kildemosevej 19
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917L6124
Kildemosevej 19
5000 Odense C

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.