Menu

Stor butik i Langeskov Centret

Stor butik i Langeskov til detailhandelsformål ? herunder dagligvarer. Butikken er beliggende som en del af Langeskov Centret og er synlig for den nyligt etablerede Langeskov Station med tog direkte til/fra København.

Langeskov Centret er med overdækkede gangarealer og indeholder et bredt udvalg af butikker herunder fx. SuperBrugsen, dame- og herretøjsbutikker, skoforretning, bank, ejendomsmægler, optiker, boghandel, sportsforretning, spisesteder og frisører. I forbindelse med centret ligger blandt andet byens apotek, læge og bibliotek ligesom både Netto og Rema1000 ligger tæt ved centret. Centret råder over masser af parkeringspladser.

Overfor Langeskov Centret ligger Langskov station med time drift mod både København og Odense. Ifølge Langeskov Handelsstands- og centerforening er der meget mere liv i Langeskov Centret efter etableringen af tog-stationen.

Butikken er beliggende lige ved den ene af centrets indgange. Nærværende butik er den første i centret fra denne side af centret, og der vil derfor være gode skiltemuligheder udvendigt mod både facaden og mod parkeringspladsen bag ejendommen, som vender ned mod stationen.

Butikken er opdelt med ca. 2/3 butiksareal med store vinduespartier og direkte adgang til centret og ca. 1/3 til lager og baglokaler. I butiksarealet forefindes et par mindre rum opført med lette vægge, således de er nemme at inddrage til butiksformål. Lagerdelen entreres via fælles varegård og indeholder ud over et decideret lager også flere mindre rum inkl. køle- og fryserum som har været anvendt til slagter/delikatesse. Endvidere personalekøkken og 2 kontorer.

I kælderen på 341 m² forefindes dame- og herreomklædning med toiletter og 2 separate baderum samt flere gode opbevaringsrum. Adgang til kælderen sker via indvendig trappe.

Økonomi

  • Kontantpris 2.000.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 1.421 m2
  • Sekundært areal 341 m2
  • Grundareal 1.421 m2
  • Bebygget areal 1.421 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 917S5830
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Langeskov Centret 25
5550 Langeskov
Kontantpris: 2.000.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S5830
Langeskov Centret 25
5550 Langeskov

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S5830
Langeskov Centret 25
5550 Langeskov

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.