Menu

Sjældent udbudt og meget markant ejendom centralt i det populære Højby. Hollufgårdsvej 10 byder på en bred vifte af mu-ligheder for at udnytte og indrette sig i de mange m². Det samlede areal er på næsten 700 m² og dækker over 383 m² bolig inkl. poolafdeling og rummelig bolig med 4 store værelser, 2 stuer, køkken alrum, 2 badeværelser og ekstra toilet, bryggers, hall og kælder. I poolområdet er der også baderum og sauna og direkte udgang til den skønne have og det store terrasse-miljø.

Hertil kommer erhvervs/udlejningsdelen på 308 m² der lige nu huser Højby Sundhedscenter med 5 behandler-rum/værelser, alrum/aktivitetssal, 2 køkkener, badeværelse og toilet, samt separat afdeling (ledig for køber) indrettet som selvstændig lejlighed, der dog ikke er godkendt til bolig. Denne kan lægges sammen med den øvrige erhvervsdel og indeholder: entré/gang, 2 værelser, stor stue, rummeligt køkken med spiseplads og badeværelse med brus + toilet.

De to enheder er sammenbygget med udhus/værksted og stor dobbelt garage med automatiserede aluporte. Desuden får man stor integreret carport i forbindelse med boligen og 3 sammenbyggede carporte i forbindelse med det store asfalterede parkeringsareal.

Mange kvadratmeter under tag, der kan kombineres og udnyttes på mange forskellige måder, og med mange forskellige indgangsvinkler. Ejendommens indretning giver mulighed for at kombinere, sammenbygge eller adskille enhederne efter købers ønsker, og gør derved ejendommen meget attraktiv.

Grundareal på hele 3.839 m² sørger for både plads og luft, og tæller gode parkerings- og tilkørselsforhold, flere carporte og garager, samt skøn parklignende have. Attraktiv og central beliggenhed i Højby - kort afstand til SDU, nyt OUH og let adgang til City, motorvej og samtidig tæt på skov og natur. Tæt ved skoler, fritidsinteresser, indkøbsmuligheder, et driftigt lokalsamfund og gode bus-og togforbindelser.

Ejendommen udbydes i samarbejde med home Syd-Øst.

Økonomi

  • Kontantpris 3.995.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 692 m2
  • Sekundært areal 141 m2
  • Grundareal 3.839 m2
  • Bebygget areal 790 m2
  • Energimærke D
  • Sagsnr 917S6111
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Hollufgårdsvej 10
5260 Odense S
Kontantpris: 3.995.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S6111
Hollufgårdsvej 10
5260 Odense S

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S6111
Hollufgårdsvej 10
5260 Odense S

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.