Menu
Erhvervscenter København & Nordsjælland
Luk åbningstider

Erhvervscenter Nordsjælland - Hillerød

Om erhvervscenteret 

Som erhvervsmæglere arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i Hillerød / Nordsjælland.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde med de øvrige home Erhverv erhvervscentre på tværs af hele landet.

Erhvervscenteret blev etableret i 1990. I dag ejes firmaet af Mikkel Søby, som også er ejer af Erhvervscenter Helsingør samt Erhvervscenter København.

Centret har speciale i salg, udlejning og vurdering af ejendomme i Nordsjælland. Der handles hvert år mere end 100 erhvervsejendomme og erhvervslokaler igennem kontorerne i Helsingør, Hillerød og København.

Centret dækker alle de store byer i Nordsjælland herunder bl.a. Hillerød, Frederikssund, Hørsholm m.m.

Hillerød er en by med ca. 33.000 indbyggere og med ca. 50.000 i kommunen, beliggende centralt i Nordsjælland. Den er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København, og Helsingør. Byen er samlingspunkt for en stor del af erhvervslivet i regionen bl.a. via sin centrale geografiske placering.

Derudover er Hillerød valgt til placering af det nye supersygehus, der efter planen er færdigt i 2021.

Frederikssund kommune med ca. 45.000 indbyggere og har med sine kommende forbedringer i infrastrukturen, et stort fremtidigt potentiale.

Hørsholm kommune har ca. 25.000 indbyggere og med sin nærhed til København traditionelt et stort marked for investeringer.

 

Mød os

Her finder du os

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.