Menu

Køb af erhvervsejendom og leje af erhvervslokaler

Vi hjælper dig med at finde det, der passer til dine behov


Mange brikker skal falde på plads når du søger en udlejningsejendom eller nye lokaler til din virksomhed.

Hvad enten ønskerne drejer sig om beliggenhed, pris, størrelse, indretning, lokalernes signalværdi, fleksibilitet, udviklingsmuligheder, afkast eller noget helt andet - så hjælper vi dig med at finde det, der bedst muligt passer til dine behov.

Du kan kontakte os for hjælp - eller oprette dig i vores køber-/lejerkartotek. Så får du besked, når vi får ejendomme til salg eller erhvervslokaler til leje, som matcher dine ønsker.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Kontakt home Erhverv


Hvis du søger en større erhvervsejendom / erhvervslokaler, kan vi afsøge hele markedet
Vi gør det nemt for dig ved køb eller leje af en større erhvervsejendom / større erhvervslokaler. Vi kan også hjælpe med at finde den rigtige investeringsejendom

Med EjendomsMatch PLUS tager vi aktivt fat i din opgave og gennemfører en komplet søgning, ikke blot i vores egne tilbud, men også i vores netværk, hos samarbejdspartnere og hos vores konkurrenter. Vi finder også de emner, som ikke umiddelbart kan ses i markedet, hvis du selv søger.

Med EjendomsMatch PLUS kan du nøjes med at henvende dig ét sted - hos home Erhverv. Samtidig er det markedets mest effektive løsning. Vi tilbyder dig relevante emner inden for den aftalte søgeperiode.

Kontakt os, hvis du pusler med ideen om at købe en erhvervsejendom eller leje erhvervslokaler.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.