Menu

Rådgivning ved køb, salg eller udvikling af erhvervsejendomme

home Erhverv tilbyder en bred vifte af rådgivningsydelser

Ejendomsinvestering

Inden for de seneste år har flere og flere virksomheder og institutioner benyttet sig af vores ekspertise inden for områderne ejendomsinvesteringer og strategiske udviklingsprojekter.

Ved rådgivning om ejendomsinvesteringer handler det især om at bedømme og identificere velegnede investeringsejendomme, så vores kunder sikres en værdiforøgelse på sigt.

Vi hjælper med at finde den eller de rigtige ejendomme - også blandt dem der ikke umiddelbart kan findes på de officielle salgs-lister i markedet (”off-market”).

Udviklingsprojekter

Såfremt du har et projekt, der primært indeholder erhvervslokaler, kan home Erhverv hjælpe dig.

Nyopførte ejendomme
Ved nyopførte ejendomme kan vi rådgive dig om hvilken indretning, der vil give dig de bedste muligheder for salg eller udlejning. Og via vores omfattende netværk kan vi finde den/de rigtige købere eller lejere. Målet er at opnå det bedst mulige resultat for dig – på kortest mulig tid.

Eksisterende ejendomme til udvikling
Ejer du en eksisterende ejendom, som du overvejer at udvikle eller omdanne til anden brug, kan vi også hjælpe dig.

home Erhverv kan give dig svar på, hvad din ejendom er værd – og om der er muligheder for at øge værdien ved at udvikle den. Vi gennemgår din ejendom og afdækker, om der er et udviklingspotentiale i relation til markedets behov.

Din ejendom skal måske forbedres for at kunne matche potentielle lejeres ønske om indretning og kvalitet. Dine lokaler skal måske opdeles for at blive tilpasset efterspørgselssituationen eller ønsket om fleksibilitet. Eller måske kan din ejendom omdannes, så den kan bruges til andet formål end nu.

Omdannelsen af erhvervsejendomme til anden brug er i vækst. Din ejendom kan måske laves om til en boligejendom eller andet. I dette tilfælde er vores samarbejde med home boligforretninger en stærk afsætningskanal for boligerne i dit projekt.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.