Menu

Salg af erhvervsejendomme og udlejning af erhvervslokaler

Går du med overvejelser om at sælge din nuværende erhvervsejendom eller udleje dine erhvervslokaler, står vi til rådighed for en uforpligtende drøftelse af samarbejdsmulighederne

 Vi hjælper med alle typer salgs- og udlejningsopgaver
Hvad enten du skal udleje erhvervslokaler eller sælge en ejendom til brug for boligudlejning, kontor/domicil, produktion, lager, logistik, detailhandel eller andet formål - så kan vi hjælpe dig. Vi har mangeårig erfaring med salg og udlejning af alle typer erhvervsejendomme - både mindre og store.

Vi har også erfaring med salg af ejendomsporteføljer - og kan her udnytte vores nationale netværk af erhvervsmæglere, som samlet har en meget bred kontaktflade, samt mulighed for at værdiansætte hver enkelt ejendom ud fra de regionale forhold. Porteføljesalg koordineres fra ét erhvervscenter - så du behøver kun kontakt til én mægler.

Først dialog, så løbende opfølgning
Vi sørger for en grundig afdækning af dine behov vedrørende det forestående salg eller udlejning. I dialog med dig aftaler vi, hvordan salget eller udlejningen skal foregå - herunder prissætning/lejeniveau, markedsføring og øvrige indsatser. Vi aftaler også, hvor ofte og hvordan den løbende opfølgning på vores indsats skal ske. Ved opfølgningen vil du bl.a. blive informeret om aktivitetsniveauet fra potentielle købere/lejere samt om de tiltag vi har foretaget.

Måske har vi allerede en køber eller en lejer i vores omfattende netværk
home Erhverv er en del af et omfattende netværk, der giver de bedste muligheder for, at vi kan finde den rigtige køber eller lejer til din erhvervsejendom. Vi følger med i erhvervslivet, og hvem der skal bruge nye lokaler. Ofte har vi på forhånd kontakt til potentielle købere/lejere til din ejendom - enten gennem vores opsøgende arbejde, vores netværk eller via vores landsdækkende køber-/lejerkartotek.

Landsdækkende samarbejde om salg af din erhvervsejendom
Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde mellem erhvervscentrene på tværs af hele landet. Vi samarbejder også med homes boligforretninger. Via dette samarbejde kan vi hjælpe dig med salg eller udlejning - uanset hvor din ejendom eller dine lokaler befinder sig.

Vi vil skabe resultater du er tilfreds med
Ingen opgaver er ens, derfor prøver vi ofte at løse opgaverne på nye måder. Vi tager ansvar for den opgave, vi skal løse - og arbejder altid på at skabe et resultat, som du er tilfreds med.
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.