Menu

Salg af din erhvervsejendom

Hvad enten du skal sælge ejendom til brug for boligudlejning, kontor/domicil, produktion, lager, logistik, detailhandel eller andet formål - så kan vi hjælpe dig. Vi har mangeårig erfaring med salg af alle typer erhvervsejendomme - både mindre og store

 

Bestil vurdering

 

Måske har vi allerede en køber i vores netværk
home Erhverv er en del af et omfattende netværk, der giver de bedste muligheder for, at vi kan finde den helt rigtige køber til din erhvervsejendom. Vi følger med i erhvervslivet, og hvem der kunne være relevante købere af ejendomme. Ofte har vi på forhånd kontakt til potentielle købere - enten gennem vores opsøgende arbejde, vores netværk eller via vores landsdækkende kartotek. Igennem vores internationale netværk har vi ligeledes kontakt til købere og investorer, som søger ejendomme i Danmark.

Landsdækkende samarbejde om salg af din erhvervsejendom
Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde mellem erhvervscentrene på tværs af hele landet. Vi samarbejder også med homes boligforretninger. Via dette samarbejde kan vi hjælpe dig med salg eller udlejning - uanset hvor din ejendom eller dine lokaler befinder sig.

Sådan kommer vi godt i gang med salget
Efter en grundig gennemgang af din ejendom, og dialog med dig om den konkrete situation for din ejendom, laver vi en plan for salget. Planen kan blandt andet indeholde prissætningen, salgsstrategien, målgrupperne, markedsføringen, forslag til eventuelle muligheder for værdiforøgelse samt øvrige indsatser som vi mener skal til, for at sælge din erhvervsejendom med et godt resultat.

Vi har også erfaring med salg af ejendomsporteføljer
Ejer du flere ejendomme, som du ønsker at sælge samlet, kan vi også hjælpe dig - uanset om dine ejendomme er geografisk samlet eller placeret rundt omkring i landet. Her kan vi udnytte vores nationale netværk af erhvervsmæglere, som samlet har en meget bred kontaktflade, samt mulighed for at værdiansætte hver enkelt ejendom ud fra de regionale forhold. Porteføljesalg koordineres fra ét erhvervscenter - så du behøver kun kontakt til én mægler.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.