Menu

Hvad er den aktuelle værdi af din erhvervsejendom?

Verden er til stadighed i forandring. Det samme er værdierne af dine aktiver - herunder værdien af din erhvervsejendom. Men hvad er din erhvervsejendom reelt værd? Og hvad er den værd lige nu?


Med en vurdering fra home Erhverv får du en vurdering, der giver et retvisende billede af din ejendoms værdi i det nuværende marked. Som en del af vores ydelse kan du lave aftale om løbende opdatering af din ejendomsvurdering så du til stadighed er ajourført med den reelle værdi.

Udgangspunktet for en vurdering fra home Erhverv er, at den skal være aktuel og troværdig, så du altid får viden om den reelle værdi af din erhvervsejendom. Alt i alt vil vi give dig et godt grundlag du kan regne med.

Bestil en vurdering - og kom godt i gang med en vurdering af den aktuelle værdi af din erhvervsejendom.

Bestil vurdering

Kontakt home Erhverv 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.