Menu

Kan du få nedsat skat på din erhvervsejendom?

 

Hvis din ejendom er mindre værd end Skat har vurderet den til, kan du anmode om, at ejendomsvurderingen nedsættes - med henblik på besparelser på din ejendomsskat og eventuelle dækningsafgift.

Med en vurdering fra home Erhverv kan du få klarlagt og dokumenteret den reelle værdi af din ejendom i det nuværende marked.

Inden en eventuel klage over Skats vurdering af din ejendom, foretager home Erhverv en gennemgang af den offentlige ejendomsvurdering, for at sikre at vurderingsgrundlaget er korrekt.

Kontakt home Erhverv og kom godt i gang med en vurdering af dine muligheder for nedsættelse af ejendomsskatten for din erhvervsejendom.

 

Bestil vurdering

Kontakt home Erhverv 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.